Yazar: Zoro Mart 23, 2017

Kaldığımız yerden devam

YORUMLAR:

Naruto:
1- "500 - 700 arası alternatif"
Sonuç: Yorum da çeviri grubu hariç reklam yapmasaydın iyiydi. Ama silmeyeceğim. Çünkü Naruto'da da Link.tl linkleri hatalı. Düzeltene kadar dursun yorumun. Belki birinin işine yarar. Link.tl linklerini de 2 hafta içerisinde düzelteceğim

....
2- Sorun bildiren vb. yorumlar bu kadardı. Yorumlarında bize teşekkür eden herkese biz de teşekkür ederiz.

3- Kırık link gibi sorunları en kısa sürede gidermemiz için lütfen mangalara yorum yazarak sorunları bize bildirin. Biz ilk olarak yorumlara, sonra chate bakıyoruz. Hiç kimse sorun hakkında bize bir şey yazmamışsa bu sorunu görmemiz yıllar sürebilir.

CHAT:
Bu kez yakın zamandan, geçmiş zamana doğru gideceğim.

4- Sa, Selamün Aleyküm, Selam, Merhaba vb. yazan herkese cümleten as, selam, merhaba.

5- Chatte yazdım ama işinize yarabileceğini düşündüğüm için buraya da düzenleyerek tekrar yazayım. Eğer bir manganın hangi bölümünün kaçıncı ciltte olduğunu veya bir cildin hangi bölümleri içerdiğini öğrenmek istiyorsanız: Google'a "... (manganın ismi) volume list" yazarak aratın. Karşınıza Wikipedia, Wikia gibi siteler gelirse onlara tıklayın. Gelmezse diğer sitelerde şansınızı deneyin. Eğer tanınmış bir mangayı aratmışsanız büyük ihtimalle hangi ciltte hangi bölümlerin olduğunu gösteren bir liste açılır. Oradan bakıp öğrenebilirsiniz.

6- Yayınlanmasını istediğiniz; Log Horizon (Manga) ve Akira (Manga) isteklerinizi not aldım. En yakın zamanda bulabilirsem ekleyeceğim.

7- Chatte cevap yazma gerekliliği hissettiğim şeyleri cevapladım.

8- Chatte çoğu zaman online olamıyorum. Ama chatten de Manga İndir'de yaşadığınız sorun ve sıkıntıları, istek ve önerilerinizi yazabilirsiniz. Geç de olsa cevaplarım.

9- Eğer chatte yazmaya alışmışsanız veya Google hesabınız yerine chatango hesabınızı kullanmak istiyorsanız sorun ve isteklerinizi bize chatten de bildirebilirsiniz. Unutmayın; biz ilk olarak yorumlara, sonra chate bakıyoruz. Siz hiç bir yerde probleminizi yazmazsanız bizim bulup düzeltmemiz yıllar sürebilir.

10- Yeni bir reklam modeli deniyoruz. Ama çok rahatsız edici olduğu için her hafta belirlediğimiz kazancı elde edene kadar reklamı sitede tutacağız. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı sizlerden özür dileriz.

Yorum Yaz

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-