Yazar: Zoro Kasım 06, 2014


Yazar: 203dkfhddl
Çizer: 203dkfhddl
Tür:  Aksiyon, Macera, Komedi, Fantezi, Romantik
Çeviri Durumu: Çevirisi Durmuş
Tip: Webtoon (Manhwa)
Türkçe Çeviri: Webtoon Life

Konu:  Herşey dünyanın yaratılışı hakkında bir efsaneydi. Uzun zaman önce Fable adınd bir tanrı vardı. Fable insanları yarattı. İki tür insan vardı. Bunlar iyler ve kötülerdi. Ve bu iki tür insanlar arasından belli bir azınlık seçti. Seçilen azınlığa özel bir dövme verdi. Yeni Fable kim olabilecek?

Bölümler:

0-5 Arası
[Resim: MediaFire.gif] Online Oku

Seride Emeği Geçenler:
Çeviri: Webtoon Life
Edit: WTL, Webtoon Life 
Balon Silici: WTL, Webtoon Life

Çeviri Grubunun Notu: Projenin askıya alınmasının nedeni, ingilizceye çeviren grubun düzensiz bölüm vermesidir yeni bölümün ne zaman çıkıcağını bilmiyoruz. İngilizcesi çıktığı anda çevireceğiz...

{ 2 yorum... read them below or Comment }

  1. Bu linkte içerik çıkmıyor: https://www.mediafire.com/#p1b83s08786kx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aktif olan çeviri gruplarının çalışmalarını yüklemiyordum çeviri grubunun direk linkini paylaşıyordum. Çeviri grubunun linki de ölünce bu durum meydana geldi. Direk çeviri grubunun ilgili web sayfası burası: http://www.webtoonlife.bplaced.net/forum/showthread.php?tid=6 Burada "Not: Bölümler Güncelleniyor Yakın Zamanda Eklenilecek" Yazıyor. O yüzden yeniden yüklemeyeceğim. Tekrar yüklediklerin de linki paylaşırım. Eğer linkleri yenilemeleri çok uzun sürerse upload ederim ve upload ettiğim linkleri grup yeniden yükleyene kadar kaldırmam.

      Sil

- Copyright © 2013 MANGA İNDİR-